Vaak wordt een betonnen vloerplaat gebruikt in de stallen bij een boerderij, maar ook in de industrie, zijn deze te vinden. Deze producten zijn te bestellen via Dallebeton in België. Hier zijn diverse maten en soorten waaruit je een keuze kan maken. Weet je niet precies welke maat of product het beste is om te gebruiken, dan kan je deze vraag hier ook stellen. De medewerkers helpen jou graag met het maken van de juiste keuze.

Al meer dan 10 jaar is dit bedrijf in deze branche actief. Niet alleen in de verkoop van nieuwe platen, maar ook in tweedehands modellen. Deze worden de Occasie platen genoemd.

Betonnen vloerplaat als ondergrond gebruiken

Aangezien wij aan het verhuizen waren naar een ander bedrijf, zijn wij bij Dallebeton uitgekomen. Want de bedrijfshal die wij kregen, zag er zeer slecht uit. Er zaten meerdere gaten in de vloer en dat was niet bepaald veilig. Daarom wilden wij deze gehele vloer eruit halen en deze laten beleggen met stevige platen.

Samen met een medewerker van dit bedrijf hebben wij gekeken welke diktes het beste zijn voor op deze vloer. Hierop is er een bestelling de deur uit gegaan en hebben wij meerdere platen gekocht.