Vakantie 

De perfecte uitvalsbasis

Altijd al een roadtrip willen maken? Velen lopen met dit idee, maar wat te denken van een vakantie vanuit de meest perfecte uitvalsbasis: vakantiepark Vallée de la St. Baume. Dit vakantiepark is gelegen in de Provence, wat naam en faam heeft als zijnde één van de meest fraaie gebieden in het zuiden Frankrijk.

Pareltje onder de vakantieparken

Vakantiepark Vallée de la St. Baume is het ideale startpunt om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de steden: Marseille en Aix en Provence. Wanneer je meer interesse hebt in de Jet-Set van deze wereld dan zit je hier ook goed op je plek. De Middellandse zee met al zijn pracht en praal ligt binnen een steenworp afstand van dit pareltje onder de vakantieparken in Frankrijk. Ook dichter bij huis kan je je hart ophalen aan al het fijne wat Frankrijk te bieden heeft. Verse baguette uit bijvoorbeeld één van de geurende bakkerijen!

Genieten in Nans-les-Pins

Het dorpje Nans-les-Pins is een mooi voorbeeld van de Provençaalse verfijnde sfeer. Naast de vele boulangeries is hier dagelijks mooi vlees te verkrijgen bij de diverse slagerijen. Om het helemaal af te maken, vindt u in dit pittoreske dorpje ook nog eens een kleine supermarkt, een paar groentewinkels en een geldautomaat. Voor de echte liefhebbers is de wandeling naar de top van de St. Baume aan te raden. vanaf grote hoogte kan je hier uitkijken over de Middellandse zee of even een bezoekje brengen aan de bijna 2000 jaar oude kapel.

Gemeenschappelijk- en privé zwembad

Als klap op de vuurpijl is er voor de echte shoppers onder ons, de markt van Nans-les-Pins. Op deze markt zijn de echte Provençaalse lekkernijen te verkrijgen. Daarnaast is er een breed aanbod aan olijven, kleding, groeten, fruit en andere delicatessen. Wanneer je er geen genoeg van kunt krijgen dan zijn de markten van onder andere St. Zacharie en St. Maxime de la Sainte Baume aan te raden.

Na al dat geshop en geslenter is er dan gelegenheid op vakantiepark Vallée de la St. Baume nog eens na te genieten op het terras of liggend op een ligstoel aan het gemeenschappelijke- of zelfs privé zwembad.

Related posts