Geen categorie 

Goed voorbereid naar de eerste date

Relaties en daten zijn voor veel mensen lastig, zowel voor mannen als vrouwen. Met de komst van het internet zijn er vele nieuwe manieren voor mensen om elkaar te ontmoeten. Er zijn verschillende dating apps voor je telefoon waar je kunt ‘swipen’ en natuurlijk ook veel meer klassieke datingwebsites. Maar uiteindelijk wil je natuurlijk nog steeds een mogelijke nieuwe liefde ontmoeten in het echt. Waarschijnlijk zul je nerveus zijn voor de eerste date en wil je natuurlijk een goede indruk maken. Daarom bespreken we in dit artikel hoe je goed voorbereid naar je date zult gaan. 

Wat te doen?

De eerste vraag is natuurlijk wat je gaat doen op een eerste date. De klassieke formule is natuurlijk uit eten en een film maar dit is dan ook een cliché die naar mijn mening niet ideaal is voor een eerste date. Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet wil je die persoon natuurlijk leren kennen. En je zult nog niet zo comfortabel zijn in een gedeelde stilte. Dan is een naar de bioscoop gaan waarschijnlijk niet zo’n goed idee zijn. Tegenwoordig zijn mensen ook druk en een heel diner voor de eerste date is misschien te veel van het goede. Een goed idee voor een date is dan ook om alleen wat te gaan drinken of iets leuks te doen zoals naar een Arcade gaan. In de zomer kan zelfs een simpele wandeling of picknick in het park een goed idee zijn voor een date.

Lekker ruiken en goed gekleed

Alhoewel wij mannen vaak niet zoveel van mode weten willen we natuurlijk wel netjes gekleed naar onze eerste date. Maar naast dat je goed gekleed gaat is het ook erg belangrijk om lekker te ruiken. Iets wat sommige mannen nog weleens willen vergeten. Trek een schoon en gewassen shirt aan maar maak ook gebruik van deoderant en een lekker luchtje van bijvoorbeeld Hugo Boss.

Schone kamer

Alhoewel je op de eerste date waarschijnlijk nog niet bij elkaar in bed zult belanden is kan het natuurlijk na een aantal dates wel gebeuren. Of je kunt een latere date bij je thuis doen om daar bijvoorbeeld voor haar te koken. In dat geval is het ontzettend belangrijk dat je kamer schoon en netjes is. Ruim daarom voor de date je kamer op en maak deze schoon. Vergeet natuurlijk ook niet de badkamer. Je wilt niet je date in je huis hebben en dat die een vies toilet tegenkomt.

Related posts