PizzaHut is de grootste restaurantketen ter wereld die gespecialiseerd is in pizza’s. Het bedrijf werd opgericht door twee studenten in 1958. Er zijn tegenwoordig meer dan 12.000 restaurants, drive-in restaurants en kiosken verspreid over 86 landen.

Ook op de website van Pizza Hut kun je gemakkelijk de lekkerste pizza’s bestellen. Je vindt er informatie over de locaties van de restaurants, afhaalpizza’s, of pizza’s die gemakkelijk bij jou thuis worden geleverd.

Bij PizzaHut.be heb je vele soorten pizza’s, met oneindige mogelijkheden aan toppings. Iedereen heeft wel een favoriet. Pizza Hut heeft verschillende soorten voorgerechten, andere gerechten, desserts, drankjes en natuurlijk een assortiment aan pizza smaken. Stel een heel 3-gangen menu voor je samen of een family size pizza, voor de hele familie of je vriendengroep.

Geen probleem, naast heel wat online kortingen is Pizza Hut altijd prominent vertegenwoordigd in fysieke kortingboekjes en zijn er onder andere extra kortingen voor studenten. Bovendien staat iedere dag van de week garant voor nog eens een aparte special.

Goedkoop.be biedt regelmatig nieuwe kortingsbonnen en aanbiedingen. We kijken altijd naar de meest recente kortingscode Pizzahut zodat we altijd een goede plek voor jou. Dus vergeet niet om altijd te controleren of er kortingen van Pizzahut.be voor u.