Uitstraling van je horecagelegenheid

Wanneer je een restaurant of andere horecagelegenheid binnenloopt, is de eerste indruk de kleding van de medewerkers. In veel hotels en andere gelegenheden wordt er nog gebruik gemaakt van traditionele horecakledij. Suit up now kan je bedrijf helpen met moderne, vlotte bedrijfskleding. Niet alleen voor zichtbaar personeel, maar ook de kok in de keuken of leidend personeel kan bij ons terecht. Mooie kleding vervaardigt van duurzame materialen, een perfecte pasvorm en geschikt om de hele dag te dragen tijdens je werk. Een professionele uitstraling die je bedrijf en personeel verdient. Loop voor op de concurrent met werkkleding die je zelf hebt ontworpen.

Horecakledij

Vlotte en elegante werkkleding van nu

De laatste jaren zijn er steeds meer ondernemers die modieus en elegant voor de dag willen komen. Dit vraagt een aanpassing van de horecakledij van je onderneming, niet alleen de uitstraling wordt anders. Ook de medewerkers voelen zich prettiger, comfortabeler met kleding die zit als vrijetijdskleding. De laatste moderne technieken zijn toegevoegd aan de kledinglijn van Suit up now, natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen lijn op te zetten. Op deze manier heb je als bedrijf een eigen unieke look voor de buitenwereld.

Horecakledij voor elke functie

In een hotel, restaurant of welke horecagelegenheid ook wil je dat je medewerkers een team vormen. Ook de kok in de keuken wil zich comfortabel en het gevoel hebben erbij te horen binnen je bedrijf. Ook voor personeel achter de schermen hebben we de beste en mooiste bedrijfskleding. Met de kleding binnen je bedrijf vorm je ook een team, voor en achter de schermen wil iedere medewerker er modieus en comfortabel bij lopen. Dit straalt je personeel ook uit naar de gasten toe. Voor de naam van je bedrijf is het ook alleen maar voordelig. Neem nu die stap samen met Suit up now om ook jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.