Top-KoepelWonen 

Ventileer de ruimte met een lichtkoepel

Met een koepel van licht-koepels.be zorg je niet alleen voor meer daglicht, ook het binnenhalen van frisse lucht is een mooie bijkomstigheid. Door zelf een koepel samen te stellen heb je altijd de geschikte koepel voor je woning. Of dit nu een lichtkoepel is of een koepel om alleen maar te kunnen ventileren. Losse onderdelen, bijvoorbeeld alleen de koepel kun je ook eenvoudig bestellen in de webshop. Alle onderdelen en koepels die je bestelt worden in heel België aan huis bezorgd.

Dakbetreding

Daglicht via een hellend dak naar binnen krijgen

Het is helaas niet altijd mogelijk om daglicht naar binnen te krijgen via een lichtkoepel of een dakraam. Dit kan komen door de ruimte of door een hellend dak waar geen mogelijkheid is om een compleet dakraam in te bouwen. Licht-koepels.be heeft ook hiervoor de perfecte oplossing in de winkel. De megatubE is speciaal ontworpen voor schuine daken, via een speciale licht buis komt er daglicht in de ruimte. Door de perfecte isolatie die is toegepast heb je geen last van hinderende geluiden. Tot ruimtes van 15m2 kun je daglicht naar binnen brengen met één megatubE.

Luikladder

Losse onderdelen ook beschikbaar

Wanneer je geen complete set nodig hebt dan is het ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Alle lichtkoepels zijn als het ware gedemonteerd en in losse onderdelen te koop. Van de bediening tot aan de koepel, maar ook een insectenhor om insecten buiten te houden. Weet je niet precies wat je allemaal nodig hebt om een complete set samen te stellen? De medewerkers staan altijd voor je klaar om je deskundig advies te geven.

Related posts